Geen objecten gevonden

Doe het zelf, klussen met Elkien

Het zijn rare tijden, Corona legt ons land grotendeels stil. Ineens kunnen we niet zo maar bij u over de vloer komen om te klussen. Alleen spoedreparaties doen we nog. Dit alles om u, uw naasten en onszelf te beschermen tegen deze nare ziekte.

Bij het thuisgevoel, hoort een 'gezond huis'

Wij willen dat u, juist nu u thuis moet blijven, zich thuis blijft voelen. Zelf gezond zijn is daar een belangrijke voorwaarde voor. Maar een 'gezond huis' is ook belangrijk. U kunt daar zelf een bijdrage aan leveren door de inrichting, het schoonhouden enzovoort. Soms zijn er echter dingen die u niet zelf oplost. Bijvoorbeeld en lekkende kraan of doucheslang.

Doe het zelf, doen we samen!

De vakmannen vonden dat wij u daar bij moesten helpen. Misschien kunnen ze niet via de voordeur uw huis binnen stappen, maar wél via het beeldscherm! De aankomende tijd maken en plaatsen zij hieronder doe-het-zelf video's en waar nodig gooien ze het materiaal, zoals een doucheslang, gewoon door uw brievenbus!

Zo doet u het zelf, maar samen met één van de vakmannen van Elkien!

Heeft u nog een idee voor een klus video? Laat het ons weten! Dan kijken wij of het haalbaar is en hoe we dat uit kunnen voeren. 

Succes met de klus! 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden