Geen objecten gevonden

Chantal Droste benoemt als bestuurslid van Aedes

Publicatiedatum: 24-11-2022

Tijdens het Aedes congres op 24 november is directeur-bestuurder van Elkien, Chantal Droste, benoemt als lid van het algemeen bestuur. Aedes is de belangenvereniging van alle woningcorporaties in Nederland.

Er zijn 262 organisaties bij aangesloten. Het bestuur maakt samen met de leden de strategische agenda voor de belangenbehartiging. Chantal Droste voert deze werkzaamheden naast haar functie als directeur-bestuurder van Elkien uit. 

Chantal Droste: “Ik kijk ernaar uit het sociaal wonen in Nederland vanuit deze nevenfunctie verder te versterken en zo bij te dragen aan een betere toekomst voor huurders. De specifieke vraagstukken die spelen in de sociale volkshuisvesting in het noorden breng ik daarbij graag onder de aandacht.”

De kandidaatstellingscommissie van Aedes is van mening dat Chantal Droste beschikt over goed strategisch inzicht en gevoel voor politieke verhoudingen heeft. Ze is goed in staat om landelijk van toegevoegde waarde te zijn op de grote volkshuisvestelijke thema’s. Het algemeen bestuur wordt gekozen voor een periode van 4 jaar. De bestuursleden zijn eenmaal hernoembaar. 

 

Deel deze pagina